Skip to main content

Pünkösdi Szezonnyitó Siófokon!

Írta: Sajtóközlemény
Megjelent: 2024. április 23. Kedd, 10:26

punkosdalap 4

Pünkösdi Szezonnyitó – új helyszín, ezernyi élmény a Balaton parton!

 

 

Ingyenes koncertek, nyárváró családi programkavalkád május 17. és 20. között a Siófoki Nagystrandon!

siófok strand óriáskerék családbarát távoli1

Idén a Siófoki Nagystrand ad csodálatos panorámás helyszínt május 17-20. között a Pünkösdi Szezonnyitónak Siófokon! Színes, családi programokkal, neves koncertfellépőkkel a Plázs megújult színpadán, légi bemutatóval, óriás akadálypályával, balatoni borokkal és gasztrovásárral, valamint számtalan szabadidős lehetőséggel készül Siófok az ünnepi hétvégén. Az eseményen adják át nyár fővárosának szimbolikus kulcsát, a Varga Imre Művészeti díjat, a Kálmán Imre emlékplakettet és a Siófok turizmusáért díjat 2024-ben.

DJI 20230527103257 0008 D

Az esemény különlegessége, hogy szombat délelőtt 10.00 és 11.00 óra között a régi időket idéző felvonulással érkezik Millennium Parkból a Nagystrandra a pünkösdi ünnepi díszmenet, lovas huszárok vezetésével, Siófok város vezetőivel és meghívott vendégekkel, testvérvárosok küldöttségeivel, civil szervezetek sokszínű résztvevőivel. A szervezők várják a lakosok és látogatók csatlakozását a menetbe a Fő tértől a Rózsakerten át egészen a Nagystrandig. A szezonnyitón Dr. Lengyel Róbert Siófok város polgármestere ünnepélyesen átveszi a nyár fővárosának szimbolikus kulcsát, mellyel hivatalosan is kezdetét veszi a 2024-es nyári turisztikai szezon. A rendezvényen köszönthetjük Waldheim, Porec és Gyergyószentmiklós testvérvárosok küldöttségét is.

Idén Siófok város és a Plázs együttműködésében valósul meg a Pünkösdi Szezonnyitó a Balaton Parti Kft. szervezésében május 17-20. között a Siófoki Nagystrandon. A csodálatos Balaton parti terület még a strandszezon előtt megtelik élettel az ünnepi hétvégén és színes forgatag várja a kicsiket és nagyokat. A szezonnyitó változatos zenei programjai a Plázs megújult nagyszínpadán kapnak helyet pénteken a Blahalouisiana, szombaton a Hooligans, vasárnap pedig a DJ Dominiquie bemelegítése után a TNT zenekar ad ingyenes koncertet, de fellép napközben az Iszkiri Zenekar, Tompeti és Barátai és Füredi Niki is a legkisebbek örömére. Pünkösdhétfőn a Reménység Alapítvány jótékonysági programja, színes családi egészségnapja koncertekkel, sport és állatbemutatóval tölti be a strandot.

cats1024

Lélegzetelállító programnak ígérkezik a vasárnapi helikopteres légibemutató a víz felett, a kisebbeket az óriás ninja akadálypálya, kreatív műhely, óriáskerék és hagyományőrző bemutatók forgataga varázsolja majd el a panorámás helyszínen. A remek ízekről és italokról hangulatos Pünkösdi gasztro udvar gondoskodik, a tudatos életmód jegyében partnereink jóvoltából sportbemutatók, szűrővizsgálatok, tanácsadások, egészségnap színesíti a siófoki pünkösdi hosszúhétvége programját.

Minden korosztály számára csodás feltöltődést és kikapcsolódást ígér a Pünkösdi Szezonnyitó a Siófoki Nagystrandon!

PÜNKÖSDI SZEZONNYITÓ PROGRAMPLAKÁT

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb