Skip to main content

Munkában az U13 –as korosztály

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2016. augusztus 03. Szerda, 12:40

 DSCN2636

Ma reggel a Latinkán találtam az ifjúságot. Ők is „lelkesen” készültek a reggeli futásra. (A háttérben a felnőttek róják a köröket…) Készülnek a lányok, mert szeptember közepén kezdődik a bajnokság, ami alaposan átalakult.

 

Gergely Lívi arról tájékoztatott, hogy az U13 korosztályban három kategóriába lehet nevezni. A csapatok maguk döntik el, hogy felkészültségüknek melyik csoport felel meg a legjobban. Lívi elmondta, hogy egy csapattal nevezünk és a középső csoportot választjuk.

 

A 2003 –as születésű lányok már idén is együtt fognak készülni a serdülő csapattal. Ők jövőre kiöregednek az U13 ból és a lányoknál nincs U14 -es bajnokság. Akik maradnak azok is kapnak megfelelő játéklehetőséget. Aki ráér, a hétvégén az megy a meccsre. Ha húszan lesznek a buszon, akkor is elviszi és lehetőség szerint játszatja a lányokat.

 

Még nem egyeztetett a Horváth Zolival - u10-u11 – de a 2005 –s lányokat szívesen látja majd a csapatnál.

 

Azt is megtudtam, hogy napi három edzéssel készülnek a lányok. Három edzőmérkőzést tervez a Lívi a Vonyarcvashegy és a Siófok már biztos, hogy jön Marcaliba, a Nagyatád az még kérdéses.

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb