Skip to main content

Mozgó kultúrház Horvátkúton ...

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2021. szeptember 18. Szombat, 02:39

DSCN4023 lead

Dr. Mészáros Géza önkormányzati képviselő, Huszárné Szőcs Andrea, Vigmondné Szalai Erika a Kulturális Központ munkatársai Mozgó Kultúrházzal és „Mobil” játszótérrel várták a horvátkúti gyermeket és szüleiket a kultúrház előtti zöld területen, péntek délután.

 

 

Volt arcfestés, kézműves foglalkozás, társas játék, kosztümös fényképezés, ügyességi és logikai játék, ugrálóvár, közösségi foglalkozás.

 

Az önfeledten játszadozókat Dr. Mészáros Gézáné által készített, házi barack lekváros és kakaós palacsinta is várta. Nem maradhatott el a csoki és a túró rudi sem.

 

A képviselő reméli, hogy kissé szomorkás idő ellenére a szép számban megjelenteknek sikerült örömteli és kellemes délutánt varázsolni.

 

Dr. Mészáros Géza köszöni a rendezvény támogatását és rendezvényen nyújtott segítséget a Kulturális Központnak, a GAMESZ munkatársainak, Óvodai Központ munkatársainak, Németh Emesének és Miszi Zsuzsinak, Katona Kornélnak, Sólyom Zoltánnak, Landiné Zsuzsának, Landi Istvánnak, Nemes Károlynénak és Dudli Renátának.

 

A rendezvény alkalmával névtábla tábla került, - Nemes Nándor segítségével - a kultúrház mellett álló, „Horvátkút” című szobor kompozíció – Csikós Nagy Márton alkotása – talapzatára.

 

Képek: Szován-Kutor Györgyi

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb