Skip to main content

Húsvéti keresőjáték a tavaszi szünetben

Írta: Háromi-Horváth Krisztina - MMK
Megjelent: 2021. április 07. Szerda, 15:38

Kristóf és Bence

A Művelődési Központ szabadtéri keresőjátékra invitálta a kisgyerekeket a gombai játszótérhez a tavaszi szünet idejére. Az első napokban a szép idő kedvezett a játéknak, így főleg délutánonként sokan ellátogattak a játszótérre, illetve a KRESZ pályára.

 

 

A szabadtéri játék több elemből állt, amiket egyedül is vagy barátokkal is lehetett játszani. Az egyik fa, mint "húsvéti fa" papírfigurákkal lett feldíszítve. A díszek hátoldalán betűket találhattak a gyerekek, amiket összeolvasva egy húsvéttal kapcsolatos szót rakhattak ki.

 

Hasonló húsvéti formákat lehetett keresni a játszótér és a KRESZ pálya területén, valamint egy ravaszdi róka is elbújt az egyik fán, akit a nyuszik kergettek fel, hogy ne bántson senkit. A feladat az volt, hogy a gyerekek megtalálják és ne engedjék "lemászni". Húsvét vasárnapig sikerült is, aztán hétfőn megszökött... :-)

 

A keresőjáték mellett kreatív húsvéti feladatokat is találtak a gyerekek a húsvéti fa alatt, amiket otthon lehetett elkészíteni. Valamint hazavihető díszekkel is készültek a szervezők, hiszen minden apró meglepetésnek tudnak örülni a gyerekek.

 

A szabadtéri játékban résztvevők közül többen is küldtek be fotókat a mókázásról. Ezúton is köszönjük a szülőknek nem csak a képeket, hanem a pozitív visszajelzéseket is, melyekből kitűnik, hogy sikerült nekünk is örömet szerezni a gyermekeknek!

 

A húsvéti keresőjáték megvalósulásában részt vett Huszárné Szőcs Andrea, Bertalan Bálint, Putyinka Edina és Háromi-Horváth Krisztina.

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb