Skip to main content

Hétfőtől egyirányú a Rákóczi út …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2021. február 28. Vasárnap, 09:53

 cats0227

A Zöldváros projekt keretében megvalósuló Rákóczi utca felújítása újabb szakaszához érkezett. A kivitelező megkezdi az út nyomvonalának kialakítását a Kopári sarok és a Park sétány közötti szakaszon, mely a kiemelt szegélyek megépítésével jár.

 

 

A munkafolyamat biztonságos elvégzéséhez szükségessé válik az utca forgalmának egyirányúsítása. 2021. március 1., hétfőtől a Rákóczi utca forgalma a Kopári sarok irányából a Kossuth Lajos utcai csomópont irányába egy irányban kerül kialakításra, a Kossuth Lajos utca irányából a Rákóczi utca a gépjármű forgalom elől le lesz zárva. Az egy irányú forgalmi rend az utca nyomvonalának kialakítását és aszfaltozását követően szűnik meg várhatóan májusban.

 

A kivitelező kéri az autósokat, hogy a már majdnem kész parkolóhelyeket ne használják. Parkolni a Könyvtár mögött és a Hősök terén lehet. Hétfőtől lekapcsolják a nyugati oldalon a közvilágítást, és leszerelik a régi lámpákat. A keleti oldalon már az új energiatakarékos LED lámpák világítanak. Még korántsem az összes oszlop van telepítve, ahogy az út nyomvonala kialakul úgy lesz felszerelve a többi lámpaoszlop.

 

A galériában láthatóak a látványtervek. Képek: Szován-Kutor Györgyi

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb