Skip to main content

Kikaptunk az első hazain

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2017. február 12. Vasárnap, 05:10

DSC 3997

Egy perces gyászszünettel kezdődött a mérkőzés. A csarnokban lévők Tanai Bernadett közelmúltban elhunyt szüleire emlékeztek.

 

Tegnap este még azt a címet adtam volna a cikkemnek, hogy győzött a pénz ... Megváltoztattam az elképzelésemet, mert a tény ismert, és már sokszor leírtam ... két vagy inkább három részre osztható a kézilabda női NBI/B mezőnye. Vannak jómódú, nagyvárosi, megyeszékhelyi csapatok a mezőny középső részén félprofi együttesek, és vannak a kicsik, no ezek vagyunk mi. A cím változtatás oka pedig az, hogy a körülményekről nem a játékosok tehetnek, ők teszik a dolgukat.

 

De az „okoskodás” helyett inkább a mérkőzésről. Az amúgy is nagyon szűk keretünk további két fővel csökkent, a Dudás Meme bokája ment ki, a Gaál Virág lábujja tört el. Szinte csere lehetőség nélkül játszottuk le a meccset az NBI –be igyekvő - látva a csapatot, a célját valószínűleg teljesítő - Szombathelyi KKA ellen.

 

Új edzővel, új - NBI ből igazolt - játékosokkal és nagyon hosszú cserepaddal érkezett a vendégcsapat. Az első félidőben már nyilvánvalóvá tették a vendégeink, hogy melyik a jobb csapat a pályán. 8-20 volt az eredmény, a végén 19-36.

 

Marcali VSzSE – Szombathelyi KKA női NBI/B nyugat: 19-36 (8-20)

 

Góllövőink: Szecsődi Laura 7, Novográdecz Glória 6, Bárczi Kata 2, Borbély Lili 1, Gergely Lívia 1, Tanai Bernadett 1, Urbán Edina 1.

 

Breazu Marius nyilatkozata:

 

A felnőtt meccsről lehet mondani két szót, vagy lehet írni egy könyvet 200 oldalon ... a hibáinkról

 

Az a különbség ami a két csapat között van a tabellán az ma látható volt a pályán is. A számok nem hazudnak. És sajnos az is igaz, hogy lehet, hogy ez volt a legrosszabb meccs, amit mi produkáltunk ebben a bajnokságban.

 

Rengeteg technikai hibát vétettünk. Kíváncsi vagyok a mérkőzés felvételére, a statisztikára. Olyan hibákat vétettünk amilyeneket eddig nem csináltunk, és nagyon remélem, hogy nem is fogunk.

 

Az is igaz, hogy a védekezésünk „felborult” a Brigi kiesésével, az is igaz, hogy úgy tud játszani a csapat, ahogy az ellenfél engedi.

 

Nagyon sajnálom, hogy így alakult ... az igaz, hogy a Szombathely jobb mint mi de nem ennyivel... a 16 gólos különbség az túl sok.

 

Szeretnék elnézést kérni a közönségtől, hogy ennyire gyengén játszottunk. Megint csak sokan eljöttek és végig mellettünk voltak, ezt nagyon köszönjük.

 

Remélem, hogy ez a mérkőzés, ez a nagyarányú vereség arra alkalmas, hogy tanulunk belőle.

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb