Jótékonysági est Kurucz Ádám Konrád szereplésével a Kulturális Korzóban

Írta: Kiss Kálmán
Megjelent: 2018. október 30. Kedd, 04:26

Kurucz Ádám

2018. október 29-én, hétfőn 18 órától Kurucz Ádám Konrád, Latinovits-díjas marcali versmondó „Nem tudok mást, mint szeretni” című irodalmi előadását tekinthették meg az előre regisztrált érdeklődők a Kulturális Korzó mozi termében. A program a Marcali Szívbetegeinkért Közalapítvány jótékonysági előadása volt.

 

A megjelenteket az alapítvány képviseletében Horváth Hajnalka köszöntötte, majd ezután következett a József Attila költészetét és életútját bemutató verses-zenés válogatás a már megszokott magas színvonalú formában. A közismert és kevésbé ismert versek, valamint a marcali versmondó mesteri színészi alakítása egyaránt nagy hatást gyakoroltak a közönségre, akik az előadás végén vastapssal köszönték meg a felemelő pillanatokat.

 

Horváth Hajnalka pedig egy frappáns verssel és kis ajándékkal kedveskedett Ádámnak, aki mindig szívesen karolja fel városa – köztük az alapítvány – jótékonysági rendezvényeit. A korzót teljesen megtöltő jelenlévők között szintén ajándékokat sorsoltak ki a nagylelkű adományokért cserébe.

 

Írta és fotók: Kiss Kálmán

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb