Skip to main content

A kormányablakok és okmányirodák rendkívüli nyitva tartása április 6-7-8-án

Írta: Somogy Megyei Kormányhivatal
Megjelent: 2018. április 04. Szerda, 09:23

sm kormanyhivatal

Az országgyűlési választásokra tekintettel a Somogy Megyei Kormányhivatal valamennyi kormányablaka és a lengyeltóti okmányirodája rendkívüli nyitva tartással üzemel.

 

A választásokon való részvétel feltétele, hogy a választópolgár érvényes okmánnyal igazolja személyazonosságát és lakcímét vagy személyi azonosítóját, erre való tekintettel a kormányablakok és az okmányiroda április 6-7-8-án egységesen reggel 7.00 órától este 19.00 óráig tartanak nyitva.

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy kizárólag a választáshoz kapcsolódó, lejárt érvényességű személyi okmányok megújítására illetőleg elkészült okmányok átvételére van lehetőség a rendkívüli nyitvatartási időben, tehát a hivatalos ügyfélfogadási időn kívül - a választáson való részvételi lehetőség biztosítása érdekében, kizárólag az alábbi ügytípusok intézésére lesz lehetőség:

 

- ideiglenes személyazonosító igazolvány készítése

- a személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolvány pótlása

- az elkészült, személyazonosításra alkalmas okmányok (személyazonosító igazolvány, útlevél, valamint kártya formátumú vezetői engedély) átvétele.

 

Tájékoztatjuk, hogy a személyazonosító igazolvány kiadását kérelmező ügyfélnek a személyazonosságát igazolnia szükséges!

 

A kaposvári kormányablakok az alábbi napokon és időpontokban vehetők igénybe április 6-7-8-án:

 

kaposvári KAB

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb