Augusztus második felében érkeznek a számlák

Írta: mtksz.hu
Megjelent: 2016. augusztus 20. Szombat, 04:54

mtksz logoTájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a hatályos jogszabályok szerint a 2016.04.01-től teljesített hulladékgazdálkodási közszolgáltatások tekintetében a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás díját a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV ZRT.) jogosult az Ügyfelektől beszedni. Társaságunk a díj beszedésére és az ügyfélszolgálati tevékenység ellátására az NHKV ZRt-vel szerződést kötött, ezért a 2016. II. negyedéves közszolgáltatás díj számlát az MTKSZ Nonprofit Kft. kézbesíti Önnek.

 

A számlákat augusztus második felében, várhatóan augusztus 22-től kapják kézhez az ingatlanhasználók, a kiállítástól számított 15 napos fizetési határidővel.

 

A harmadik negyedéves közszolgáltatási díjat tartalmazó számlákat várhatóan a korábban megszokott ütemezés szerinti állítjuk ki és juttatjuk el a Tisztelt Ügyfeleink részére.

 

Ha egyedi utalással teljesíti a befizetését, kérem, szíveskedjen ügyelni arra, hogy a jogosult neve és számlaszáma megváltozott. A csoportos megbízással fizető Ügyfeleinknek nincs plusz teendője, a díj automatikusan, ütemezetten lehívásra kerül. Ha csekket kapott, azt kérjük, szíveskedjen határidőre befizetni.

 

Köszönjük, hogy partnerünk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás átalakításában, fejlesztésében.

 

MTKSZ Nonprofit Kft.
Krajczár Ibolya
ügyvezető

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb