A kéthelyi Nyitott Klub összejövetelei 2022-ben

Írta: Balla Mária
Megjelent: 2022. május 12. Csütörtök, 13:38

8 kethely

A covid járvány után 2022 márciusától ismét tart összejöveteleket a kéthelyi Nyitott Klub. Március 8-án, nőnapon találkozott először a társaság, ekkor a klub férfi tagjai köszöntötték a nőket. Szarvas Jenő legkedvesebb verseit mondta el, Lőrincz László pedig virággal és édességgel kedveskedett a jelenlévőknek.

 

 

A második, harmadik és negyedik találkozás közösségi munkával telt, amely a kéthelyi húsvéti díszítéshez kapcsolódott. Először átválogattuk és akasztókkal láttuk el tojásokat, majd részt vettünk a tojásfadíszítésében, legutóbb pedig dobozokba raktuk és megszámoltuk a tojásokat.

 

Május 10-én, kedden délután ismét beszélgetésre gyűltünk össze. A vendég Tóth Jánosné Annus néni, a falu legidősebb lakója volt, akinek magas kora ellenére kitűnő a memóriája és szívesen mesél. Ez alkalommal a régi kéthelyi életről, étkezésről, munkáról, szokásokról, szórakozásról osztotta meg az emlékeit.

 

A klubtagok egyaránt csodálkozva és csodálva hallgatták a derűs és szomorú történeteket és visszavárják Annus nénit egy következő találkozásra is.

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb