Skip to main content

A Déli ASzC Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium csapata az Országos Haditorna versenyen

Írta: Máté Péter
Megjelent: 2021. július 20. Kedd, 14:16

60f041b4ad4d6238766504

Az elmúlt héten került megrendezésre az Országos Haditorna Versenysorozat országos döntője, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban Balatonakarattyán.

 

 

A versenysorozat felmenő rendszerű és az országos döntőn a megyei fordulók győztes középiskoláinak csapatai mérkőztek meg. Somogy megyét a Déli ASzC Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium képviselte.

 

Az országos döntővel egyidőben és azonos pályán az I. Nemzetközi Kadétkupa versenye is megrendezésre került, jeles külföldi csapatok részvételével. Így összesen 28 csapat szerepelt.

 

Ennek megfelelően a versenypályák hossza és nehézségi foka a nemzetközi sztenderd pályákéval megegyező volt. A versenyzők mátrix labirintus futás, elsősegélynyújtás, lézer lövészet és váltó futás, akadályfutás (OCR pálya), kézigránát hajítás és kúszófolyosó, távbecslés, 4x1000m fegyveres váltófutás versenyszámokban versengtek. Iskolánk csapata a középmezőnyben végzett a 12. helyezést szerezte meg.

 

Gratulálunk a versenyzőknek!

 

A szőcsényi csapat versenyzői:
Verkman Gábor, Orsós Tamás, Orsós Richárd, Sepsi Krisztián voltak.

 

Felkészítő tanár: Máté Péter

 

Kísérő tanárok: Simon Tibor, Máté Péter.

 

Írta Máté Péter

 

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb