Skip to main content

Rendeződni látszik az iszap helyzet

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2016. április 22. Péntek, 18:41

DSCN6826

Ma délután „Hugó” a mocsárjáró kotrógép, a Hullám utcai szabad strandon dolgozott, az Őrház utcai szabad strandon már elvégezte azt a munkát, amire engedélye volt. Laikusként úgy látom a készülő 30 méternyi bejáró hosszabbítás elegendő lehet a probléma ideiglenes, de a szezont biztosító megoldására.

 

Galácz György Balatonmáriafürdő polgármestere telefonon elmondta, hogy a Kormány nem hagyja magára Mária fürdőt. Levelet írtak Lázár Jánosnak a Miniszterelnökséget vezető miniszternek segítséget kérve. Jó esély van arra, hogy a vis major helyzet orvoslására a költségvetés segítséget nyújt, még a szezonkezdet előtt. A polgármester úr úgy nyilatkozott, hogy a pünkösdi hétvégére valószínűleg megoldódnak a legfontosabb problémák, erre a szezonra. A hosszútávú rendezéshez, a szükséges tenni valók felméréséhez, a költségek előteremtéséhez idő kell.

 

Balatonmáriafürdő amúgy készül a szezonra, és már nagyon előrehaladott állapotok vannak. A szabad strandok felkészültek a vendégek fogadására. A Hajóállomási szabad strandon is készítettem képeket. Akár holnap használatba lehet venni.

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb