Kéthelyen a Mikulás ...

Írta: Molnár Balázs
Megjelent: 2013. december 07. Szombat, 04:10

IMG 2562

Énekkel és tánccal várták a gyerekek a mikulást a kéthelyi általános iskolában. A Szülői Szervezet szervezésében Mikulás napi ünnepséget tartottak ma a Kéthelyi Általános Iskolában.

A diákönkormányzat tagja közös tánccal és énekkel csalogatta a mikulást az izgatott gyerekek körébe, aki hamarosan meg is érkezett. A gyerekek a Somogyszentpáli önkormányzat és a Kéthelyért Egyesület támogatásával elkészített csomagjukat átvehették a Mikulástól. A jó gyerekek mellett a rosszak is kaptak ajándékot, de őket a krampuszok virgáccsal is várták.

Nem kis meglepetés érte a tanárokat, és az iskola többi dolgozóját is, hisz idén a Mikulás rájuk is gondolt. A pedagógusok a gyerekek segítségével hangos énekkel köszönték meg a meglepetést!

{besps}2013/2013-12-07-04-04-12{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

{besps}2013/2013-12-07-04-04-33{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb