Skip to main content

Kismamával száguldott a rendőrautó

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2015. október 28. Szerda, 12:14

20152810114821

Koordinált segítség az M7-es autópálya somogyi szakaszán.

 

A Fonyódi Autópálya Alosztály munkatársa, Török Balázs r. törzszászlós 2015. október 27-én Balatonöszöd térségében, az M7-es autópályán teljesített szolgálatot. A rendőrautó mellett az autópálya felhajtónál 16 órakor hirtelen megállt egy gépkocsi, amelynek vezetője kétségbeesve kért segítséget, hogy mielőbb eljuthasson a Marcali kórházba, mert az utasánál - aki veszélyeztetett terhes - megindult a szülés.

 

Török Balázs r. törzszászlós ekkor azonnal a személygépkocsi jobb első ülésén helyet foglaló állapotos hölgyhöz rohant, beültette a rendőrautó jobb hátsó ülésére, majd a megkülönböztető jelzés használatával nagy sebességgel elindult a kórház irányába.

 

A történtekről útközben tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, segítséget kért és próbálta megnyugtatni a hölgyet, hogy már biztonságban van. Kisvártatva az ügyeletes tiszt jelezte, hogy értesítette a mentőszolgálatot, akik a fonyódi autópálya felhajtóhoz küldtek egy mentőegységet.

 

A rendőrautóval a találkozási ponthoz érve a törzszászlós biztonságban és épségben átadta a vajúdó nőt a mentőknek, akik onnan kórházba vitték.

 

A somogyi rendőrök a világra jött babának, valamint édesanyjának jó egészséget kívánnak!

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb