Skip to main content

Nem lesz viharos a szél, visszatér a 20 fok

Írta: idokep.hu
Megjelent: 2024. április 11. Csütörtök, 04:38

cats0435

Csütörtökön a Dunántúl fölött lehet több fátyol- és gomolyfelhő, de csapadék itt sem várható. Máshol a napsütés lesz túlsúlyban, kevés lesz a felhő az égen.

 

 

Az északias szelet még többfelé élénk, északkeleten és nyugaton kezdetben erős lökések kísérhetik. Kora reggel 8 és 13, napközben 20 és 26 fok között alakul a hőmérséklet, melegebb délkeleten lesz.

Pénteken sok napsütés ígérkezik, délután növekszik meg észak-északnyugat felől a fátyolfelhőzet, csapadék azonban nem várható. Az északias szél nyugaton és keleten, északkeleten lehet élénk. Délután 21-26 fok valószínű.

Szombaton is fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják meg időnként a napos időt. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél több helyen megélénkülhet. Napközben 22-27 fok között alakulnak a maximumok.

Vasárnapra sem romlik el az idő, folytatódik a túlnyomóan napos, száraz időjárás. Feltámad a délnyugati szél, ami még több meleget hoz térségünkbe. Délután már 25-30 fokra van kilátás. Hétfőre is kora nyárias meleg ígérkezik sok napsütéssel. De egy közeledő hidegfront hatására délután már záporok, zivatarok is kialakulhatnak a Dunántúlon. Erős, helyenként viharos lesz a délnyugati szél. A csúcshőmérsékletek 24-30 fok között várhatóak.

Kiadta: Varga Sándor (tegnap 17:34)

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb