Skip to main content

Kikaptunk Bogláron …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2024. április 29. Hétfő, 05:18

DSCN2581 lead

Tegnap este játszotta le a Marcali VSZSE női kézilabda csapata a Baranya-Somogy Vármegyei Női Kézilabda Bajnokság 2023/2024 idényének utolsó mérkőzését.

 

 

BBSC Balatonboglár – Marcali VSZSE 29-21 (14-12) online követtem a mérkőzést, … több alkalommal is vezettünk. Volt, amikor két góllal, aztán a második félidőben sok minden megváltozott. Nyert a Boglár és ezzel bebiztosította az ezüstérmét a bajnokságba, mi negyedikek lettünk.

Fontos meccs volt, talán egy kicsit tapasztaltabb, kevésbé befolyásolható bírópáros küldése szerencsésebb lett volna. Jellemző módon a Szántó Angéla sárga lapot kapott, pedig Ő aztán nem az az edző típus, aki a mérkőzésen a játékvezetőkkel foglalkozna.

A 44. percben még 2 volt a Boglár javára, aztán 10 percig gólt sem dobtunk … a második félidőt elvesztettük alaposan 15 – 9 arányban …

Szántó Angéla: A mai mérkőzéssel számunkra befejeződött a 2023/2024-es bajnokság. Nem így képzeltük, nem így gondoltuk, nem erre készültünk. Az első félidőben nagyrészt betartottuk a megbeszélteket. Azonban a második félidő nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Többet hibáztunk, pontatlanul lőttünk. A külső körülményekkel - nevezetesen a bíró sporttársakkal - nem tudtunk megbirkózni.

Köszönöm a szurkolóinknak, hogy elutaztak a mérkőzésre, s bíztatták csapatunkat!

capture 20240429 051335

Képek: Kerner Kriszta

 

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb