Lemondott a Városi Kórház igazgatója ...

2009.
10.16
Dúll Gábor egészségügyi okokkal indokolta döntését tájékoztatott Sütő László polgármester. Hozzátette: az intézményvezetői posztra kiírandó pályázatról néhány nap múlva, a helyi képviselő-testületi ülésen döntenek. (N-Joy)

ÁNTSZ ...

2009.
10.16
2009. szeptember 1-től az ÁNTSZ Marcali, Csurgói, Fonyódi, Lengyeltóti, Nagyatádi Kistérségi Intézete mb. kistérségi tisztifőorvosa dr. Andrásofszky Enikő. (marcali.hu)

Töklámpások a Mesepark oviban ...

2009.
10.16
Ma jutalmazták a Mesepark Óvodában a gyerekeket a szüleikkel közösen készített töklámpások elkészítéséért. Az óvoda kertje tele van szebbnél szebb, és ötletesnél ötletesebb töklámpásokkal. A látvány különösen ma reggel volt szép amikor is a gyertyák világítottak az érkező gyerekeknek és szüleiknek.

Témahét kezdődik a Gimnáziumban ...

2009.
10.16
Ma reggel kezdődött és a jövő héten csütörtökig tart, a „Környezetvédelmi- és egészségnevelési témahét” a Berzsenyi Gimnáziumban. Az alkalomra meghirdetet: próza, rajz és fotó pályázaton legjobbra értékelt alkotások készítőit jutalmazták a megnyitót követően. A pályázaton Városunk több oktatási intézménye is részt vett.