Skip to main content

Őrizetbe vették a férfit, aki megpróbált feltörni egy bankautomatát

Írta: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Megjelent: 2024. május 02. Csütörtök, 17:02

N3484475

Nagy fába – illetve bankautomatába – vágta a fejszéjét egy szombathelyi férfi, aki 2024. április 24-én éjjel úgy döntött, hogy nem a szokványos módon vesz fel pénzt egy fonyódi automatából.

 

 

A terve megvalósításához az autója hátsó rendszámtábláját egy lopottra cserélte, majd fúrógéppel és egyéb eszközökkel esett neki a bankjegykiadónak, ám sikertelenül, ezért dolgavégezetlenül távozott.

Úgy döntött, hogy – ha már útnak indult – nem adja fel a kísérletezést, és egy közeli autómosóhoz hajtott, aminek a pénzváltó automatáját szerette volna feltörni, de ez is kifogott rajta.

A helyszínről sebtében távozó férfit a fonyódi nyomozók szlovákiai kollégák segítségével napokon belül azonosították, és 2024. április 29-én Szombathelyen, helyi egyenruhások segítségével elfogták és a Fonyódi Rendőrkapitányságra állították elő.

A nyomozók a 46 éves szombathelyi K. Attilát egyedi azonosítójellel visszaélés, valamint kétrendbeli lopás bűntett kísérletének gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb